opdrachtbedieningspaneel

Luxe 5* domotica bedieningspaneel

BEDRIJF

WitTronics is een jong bedrijf met sterke groei ambities dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van internet-of-things oplossingen en gespecialiseerde besturingssystemen. Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden maar allen een passie voor innovatieve embedded techniek.

 

OPDRACHT

Voor luxe hotel ketens en vakantie parken willen we een innovatief bedieningspaneel  voor verwarming en domotica ontwikkelen. We willen jouw vragen om hiervan een eerste proto type te designen en mee te denken in de technisch mogelijkheden en oplossingen.

Het eindproduct is een fraai ogend paneel met touch bediening en LED dimverlichting met moderne uitstraling. Technisch zal het product voorzien zijn van touch bediening, feedback via fraaie iconen met LED dimverlichting. De communicatie zal plaatsen vinden via RF/Bluetooth smart en een (LIN) communicatie bus.

Technieken en tools

-          ARM cortex-M uControllers, digitale en analoge elektronica

-          Professionele design, IDE en PCB ontwerp tools (Enterprise Architect, Keil en Eagle)

-          Touch

-          LED PWM sturing

-          LIN communicatie bus

-          PC demo Applicatie (Visual studio)

 

PROFIEL

Je bent een gedreven technicus die zelfstandig aan opdrachten kan werken.

Je werkt graag in een kleine, innovatieve en pragmatische organisatie.

Je hebt je eerste stappen gezet in de ontwikkeling van systemen, bv hobby matig en/of in voorgaande stages.  

Je vindt het niet erg je werk op een snelle computer met 32” of groter beeldscherm uit te voeren op een werkplek met voldoende meetapparatuur.

In je afstudeer of stage periode werk je uitsluitend aan je opdracht en wordt je niet ingezet voor hand en span diensten.

 

CONTACT

Indien deze opdracht je aanspreekt horen wij graag van je! Heb je aanvullingen dan horen we ook graag van je! We vertellen graag meer over onze producten en de opdracht en laten je eea zien.

Je kunt ons bereiken via telefoon / App 06-25230187 (Jeroen Witteveen) of email jeroen.witteveen@wittronics.nl

Tot snel!