opdrachthomedomoticaapp

Home domotica App (Xamarin C#)

BEDRIJF

WitTronics is een jong bedrijf met sterke groei ambities dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van internet-of-things oplossingen en gespecialiseerde besturingssystemen. Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden maar allen een passie voor innovatieve embedded techniek.

 

OPDRACHT

Voor de aansturing van onze internet of things apparatuur willen we een nieuwe App voor smartphone, tablet en PC gaan ontwikkelen. In deze App wordt de volgende informatie en bediening aangeboden aan de eind gebruiker:

-          Besturing van verwarmingseenheid

-          Energie monitor (uitlezen slimme meter)

-          Aansturen verlichting

-          Besturen Alarm systeem

-          Besturing automatische deuropener

Alle informatie wordt via onze embedded internet of things systemen aangeboden. Deze systemen zijn via Bluetooth Smart en Wifi te bereiken. Via een interface kan bijvoorbeeld de verwarming aangezet worden en kan de opgenomen energie van de laatste 24 uur uitgelezen worden.

In deze opdracht kom je in aanraking met:

-          User Interface design

-          Xamarin / C#

-          App voor iOS, Android en Windows

-          Bluetooth smart

-          Wifi, TCP/IP

Je krijgt ondersteuning en input van R&D Engineering, een Xamarin/C# coach en een product visionair. Voor deze opdracht is  aantoonbare kennis en ervaring met Xamarin/C# een absolute pre of beter gezegd een vereiste.

 

PROFIEL

Je bent een gedreven technicus die zelfstandig aan opdrachten kan werken.

Je werkt graag in een kleine, innovatieve en pragmatische organisatie.

Je hebt je eerste stappen gezet in de ontwikkeling van systemen, bv hobby matig en/of in voorgaande stages.  

Je vindt het niet erg je werk op een snelle computer met 32” of groter beeldscherm uit te voeren op een werkplek met voldoende meetapparatuur.

In je afstudeer of stage periode werk je uitsluitend aan je opdracht en wordt je niet ingezet voor hand en span diensten.

 

CONTACT

Indien deze opdracht je aanspreekt horen wij graag van je! Heb je aanvullingen dan horen we ook graag van je! We vertellen graag meer over onze producten en de opdracht en laten je eea zien.

Je kunt ons bereiken via telefoon / App 06-25230187 (Jeroen Witteveen) of email jeroen.witteveen@wittronics.nl

Tot snel!